Choice Programma 2019

Een avond vol bizarre mind-experimenten en illusies.

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Choice gaat over illusies; onware waarheden die je koestert omdat je je niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent je ogen, verruimt je bewustzijn en verwarmt je hart.

 

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kun je er op vertrouwen dat de realiteit die je waarneemt, ook de waarheid is? Bestaan toekomst en verleden of is het eigenlijk altijd Nu? En hoe zit het mijn wil en mijn gedachten? Zijn die wel van mij?

 

Niels nodigt je uit om aannames over jezelf en je leven onder de loep te nemen. Vastgeroeste ideeën over controle, vrije wil, tijd en ‘de waarheid’ laat je vanzelf los wanneer je getuige bent van zijn interactieve mind-experimenten. Hij betrekt je zodanig in zijn verhaal dat het ongemerkt ook jouw verhaal wordt. Choice gaat over illusies; onware waarheden die je koestert omdat je je niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent je ogen, verruimt je bewustzijn en verwarmt je hart.

 

Datum Locatie Plaats Kaarten
Vrijdag 11 januari 2019 Theater de Bussel Oosterhout Bestel Kaarten
Zaterdag 12 januari 2019 De Dialoog Ermelo Bestel Kaarten
Zaterdag 19 januari 2019 Theater De Omval Diemen Bestel Kaarten
Zaterdag 16 februari 2019 C.C. Gilze en Rijen Rijen Bestel Kaarten
Zaterdag 23 maart 2019 WIJ presenteert Oude Wetering Bestel Kaarten
Donderdag 25 april 2019 Podium Hoge Woerd De Meern Bestel Kaarten
Vrijdag 10 mei 2019 Dok 6 Panningen Bestel Kaarten
Zaterdag 25 mei 2019 De Poorterij Zaltbommel Bestel Kaarten 

 

 

Genre
Illusie