Verbinden

Verbinding maken is de essentie van dat wat Niels doet. Hij maakt het verschil met zijn vermogen om te verbinden, door goed te luisteren én met de inzet van bijzondere illusies. Hij maakt koppelingen met een merk, bedrijf of onderwerp, maar bovenal tussen mensen. Dat kunnen sprekers zijn, kandidaten of gesprekspartners tijdens een show of event en last but not least uw publiek.

De unieke illusies, voorspellingen en mind-experimenten binnen het repertoire kunnen worden aangepast aan iedere gelegenheid. Zo is een optreden van Niels iedere keer weer origineel, actueel en relevant.

 

Mind break

 

Symposiums, congressen en seminars zijn vaak een lange zit. Moeten uw gasten energiek en bij de les blijven? Niels heeft een aantal interactieve illusies ontwikkeld die zich perfect lenen voor inspirerende korte intermezzo’s (5 tot 15 minuten), zodat iedereen haarscherp en klaarwakker de volgende sessie ingaat.

Niels presenteert al jaren de jaarlijkse Uitreiking van de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg. Met zijn bevlogen, enthousiaste en professionele manier van werken én presenteren weet hij de ondernemers steeds weer op hun gemak te stellen en het publiek te verrassen.

Bestuur Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijck en Noord-Limburg

Dat was een vette toevoeging aan 2 mooie avonden in Arnhem en in Hasselt. Real Magic!

Tiesto

Niels is an amazing performer and also a real gentleman.

Shakira