Vertellen

Dagvoorzitter – presentator

Niels helpt bedrijven en organisaties graag het verhaal van een product of dienst vertellen. Een flinke dosis verwondering toevoegen aan een bedrijfsdiner, productlancering, teambuildingsessie, netwerkborrel zorgt dat de boodschap bij iedereen kraakhelder overkomt én – nog belangrijker – blijft hangen.

Als dagvoorzitter en presentator van gala’s, corporate shows, seminars en congressen en als key-note speaker maakt Niels door het prikkelen van de juiste emotie en zijn hersenspinsels iets los bij klanten, relaties of een bedrijfsteam. Dat doet hij op authentieke wijze, goed voorbereid en met pit.

 

Presentatie coaching

 

Onder de vlag van Speaking Happens coacht Niels met regelmaat 1 op 1 en voor groepen in presentatie. De unieke aanpak heeft al vele honderden mensen bevrijd van spanning met natuurlijke, boeiende presentaties als resultaat. Niels staat ruim 15 jaar lang op de bühne en voor de camera als illusionist en presentator. Niels kent het gevoel van kwetsbaarheid dat je ervaart wanneer je vanuit authenticiteit voor een groep gaat staan. Hij weet als geen ander hoe je die kwetsbaarheid kunt gebruiken om met plezier, moeiteloosheid en kracht te kunnen presenteren. Omdat hij de reis van gekunsteld naar écht zelf gemaakt heeft, kan hij een ander daar met gevoel in begeleiden. Zijn coachstijl is zowel empathisch als daadkrachtig wanneer nodig.

Sinds ik Niels zo’n jaar of 10 geleden leerde kennen heeft hij mij altijd oprecht gefascineerd. Gefascineerd omdat Niels een van de weinige in ons vak is die artistiek gevoel, verbaal en empathisch vermogen alsmede zakelijk inzicht voortreffelijk weet te combineren. Vandaar dat wij regelmatig een beroep doen op Niels als presentator of dagvoorzitter omdat hij altijd snel de materie begrijpt, onthoudt, vooral luistert en daardoor goed anticipeert op de antwoorden. Zijn presentaties worden dikwijls door Niels ‘magisch’ gelardeerd waardoor zijn bijdrage altijd onderscheidend en aanbevelenswaardig is.

Frank Wentink

Directeur Wentink & Partners

Niels is de afgelopen jaren presentator van Nacht van Oranje. Niels is voor ons de perfecte presentator; het energieke gezicht van het evenement met de juiste balans tussen dienstbaarheid naar de artiesten en het concept en herkenbaarheid voor het publiek. Daarnaast is Niels ook nog 'ns een buitengewoon prettige professional waarmee het ook achter de schermen fijn werken is.

Jolanda Jansen

Directeur AHOY

Dat was een vette toevoeging aan 2 mooie avonden in Arnhem en in Hasselt. Real Magic!

Tiesto