Niels Houtepen

Corporate illusionist
HomeBiografieLezingenFoto’s en video’sBlogContact
Home
Hoe word je zichtbaar als spreker?

Hoe word je zichtbaar als spreker?

Als presentator en illusionist ben ik het gewend om zichtbaar te zijn. Regelmatig sta ik vol in de spotlights en voor een groot publiek.

Voor andere mensen is zichtbaarheid minder vanzelfsprekend, terwijl hun bijzondere verhaal óók een volle zaal verdient. Dat fascineert mij.

Steeds vaker help ik andere mensen daarom om uit de schaduw in het licht te stappen. Om in hun eigen kracht te staan, hun unieke verhaal te delen en hiermee anderen te inspireren.

Daarom kijk ik ook zo uit naar de eerste editie van de exclusieve masterclass SPREKERS VAN DE TOEKOMST.

Het is de eerste dag speciaal voor sprekers die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Die zich verder willen ontwikkelen op meerdere gebieden binnen het sprekersvak; van een impactvolle stagepresence tot aan succesvolle marketing.

Kortom: dit event mag je als spreker van de toekomst niet missen!

Vriendschap

Extra bijzonder is dat ik deze masterclass heb mogen ontwikkelen met mijn zakelijk partner en bovenal beste vriend Robert de Vries. Dit jaar vieren we van onze vriendschap het 20-jarig jubileum.

Een veelgehoorde uitspraak is dat je met je vrienden geen zaken moet doen. Robert en ik zien dit anders. Dat maakt het des te leuker.

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat we ons eerste gezamenlijke event produceerden: Inspiration360. Met sprekers als Richard Branson, Bear Grylls en Al Gore stond inspiratie van wereldniveau centraal.

Momenteel werken we hard aan een ander inspiratie event: Business On Stage. In september volgt de derde editie als vervolg op de twee eerdere uitverkochte edities.

Dromen verwezenlijken

Zelf gepassioneerd ondernemers en veelgeboekte sprekers, helpen Robert en ik graag vakgenoten om doelgericht toe te werken naar het realiseren van hun dromen. Dat is onze droom!

De masterclass SPREKERS VAN DE TOEKOMST is het resultaat. In één dag nemen wij elk aspect van het sprekerschap onder de loep en delen we onze allergrootste geheimen. Zodat ook jij uit de schaduw in het licht kunt stappen en je unieke verhaal met de hele wereld kunt delen.

Deze exclusieve masterclass is wat mij betreft een prachtige bekroning op een 20-jarige vriendschap. Maar meer nog is het voor jou als spreker een bijzondere kans om je eigen dromen te verwezenlijken.

En Robert en ik? Die plakken er hoe dan ook nog eens 20 jaar vriendschap aan vast. Natuurlijk gaan we in deze tijd nog veel meer nieuwe live-concepten ontwikkelen, waar jij als ambitieuze spreker of ondernemer van leert en geïnspireerd door raakt. Daar krijgen wij weer energie van!

De masterclass SPREKERS VAN DE TOEKOMST wordt op 5 september 2019 gehouden in het hoofdkantoor van AFAS Software te Leusden en is toegankelijk voor 350 euro excl. btw. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar; meld je aan op http://www.sprekersvandetoekomst.nl

Laatste blogberichten

De illusie van zekerheid
Hoe word je zichtbaar als spreker?
Blog overzicht
"Niels was absoluut onze reddende engel in een paar situaties. Hij heeft het fantastisch gedaan en het was geweldig dat hij zo flexibel en professioneel was. Volgend jaar willen we hem er heel graag weer bij hebben! Als rapportcijfer geven hem een 9+"
- Women in Sales Awards
"Iedereen heeft enorm genoten afgelopen dinsdag, van de lunch en het optreden van Niels. Zijn verhaal was mooi in het verlengde van de insteek van deze dag. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Tevens heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren! Alles is naar wens geweest😊"
- Marketing LINDA
"Niels heeft het fantastisch gedaan, en we hebben veel positieve feedback gehad!"
- Reinsurance Group of America Home
"De dag van het symposium is ontzettend goed verlopen, we hebben vele positieve reacties ontvangen. Ook de bijdrage van Niels Houtepen hierin was goed en alles is prima verlopen. Het was heel mooi om het jubileum van het symposium met deze act op een feestelijke en wonderbaarlijke manier af te sluiten. We hebben veel lovende reacties ontvangen, ook van de kijkers via de livestream."
- Bureau Wetenschappelijk Onderzoek
"Mede dank zij Niels bijdrage kijken we terug op een zeer geslaagde editie van GX Connect. We ontvingen al vele spontane en positieve reacties op zijn bijdrage gisteren."
- GX Software
"Het was een spectaculair begin van een mooie avond."
- Rabobank Uden Veghel
"Niels wist op een leuke manier de inhoud van de voorgaande presentatie in zijn verhaal te verweven."
- SAP Nederland B.V.
"De dag was prima, met Niels als absolute topper als afsluiting van de dag. De voorstelling was erg goed met regelmatig linken naar het werken in het algemeen, processen en veranderingen. De mensen hebben vol bewondering de voorstelling gevolgd. Iedereen was enthousiast."
- Reclassering Nederland
"Wij vonden het superleuk!! Een dikke vette 10 voor Niels. Hij heeft gedaan wat hij beloofde, verwonderen, aanzetten tot, verbinden. Echt heel leuk. Het publiek heeft ademloos gekeken en meegedaan, en geloof me, dat is al een prestatie op zich ;-)."
- Griffie gemeente Leeuwarden

Niels Houtepen als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Niels Houtepen en sprekersbureau Quality Bookings