Niels Houtepen

Corporate illusionist
HomeBiografieLezingenFoto’s en video’sBlogContact
Home
Nog 5 te gaan…

Nog 5 te gaan…

Na 80 shows in 2018 op theaterfestival De Parade heb ik in 2019 de stap naar het theater gemaakt met een 1e avondvullende theatervoorstelling. Een verhaal wat ik al heel lang wilde vertellen, een show die ik graag wilde maken. Het script en de ontwikkeling van een aantal nieuwe illusies en mind-experimenten heb ik onder meer ontwikkeld met Luke Jermay. Luke werkte in het verleden als regisseur en consultant voor Derren Brown en Dynamo. In Nederland heb ik met Bob Maclaren als regisseur mogen werken en dat was een inspirerend, soms zwaar en confronterend maar bovenal mooi avontuur.

In 2019 hebben we de show 12 keer gespeeld en ben ik dankbaar voor de warme reacties en vooral de bijzondere dynamiek die ontstond tussen het publiek en mijzelf tijdens een show die interactief is en ruimte maakt voor persoonlijke verhalen, ambities en verlangens vanuit het publiek.

Vanaf 7 maart speel ik deze voorstelling in een reprise tour nog 5 keer. Een voorstelling die gaat over het maken van keuzes en de beperkingen die we onszelf soms opleggen waardoor we de keuzes die we graag willen maken niet maken. Welke keuze maak jij?

Ik hoop je te zien dit voorjaar!

Niels

Laatste blogberichten

De illusie van zekerheid
Nog 5 te gaan…
Blog overzicht
"Niels was absoluut onze reddende engel in een paar situaties. Hij heeft het fantastisch gedaan en het was geweldig dat hij zo flexibel en professioneel was. Volgend jaar willen we hem er heel graag weer bij hebben! Als rapportcijfer geven hem een 9+"
- Women in Sales Awards
"Iedereen heeft enorm genoten afgelopen dinsdag, van de lunch en het optreden van Niels. Zijn verhaal was mooi in het verlengde van de insteek van deze dag. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Tevens heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren! Alles is naar wens geweest😊"
- Marketing LINDA
"Niels heeft het fantastisch gedaan, en we hebben veel positieve feedback gehad!"
- Reinsurance Group of America Home
"De dag van het symposium is ontzettend goed verlopen, we hebben vele positieve reacties ontvangen. Ook de bijdrage van Niels Houtepen hierin was goed en alles is prima verlopen. Het was heel mooi om het jubileum van het symposium met deze act op een feestelijke en wonderbaarlijke manier af te sluiten. We hebben veel lovende reacties ontvangen, ook van de kijkers via de livestream."
- Bureau Wetenschappelijk Onderzoek
"Mede dank zij Niels bijdrage kijken we terug op een zeer geslaagde editie van GX Connect. We ontvingen al vele spontane en positieve reacties op zijn bijdrage gisteren."
- GX Software
"Het was een spectaculair begin van een mooie avond."
- Rabobank Uden Veghel
"Niels wist op een leuke manier de inhoud van de voorgaande presentatie in zijn verhaal te verweven."
- SAP Nederland B.V.
"De dag was prima, met Niels als absolute topper als afsluiting van de dag. De voorstelling was erg goed met regelmatig linken naar het werken in het algemeen, processen en veranderingen. De mensen hebben vol bewondering de voorstelling gevolgd. Iedereen was enthousiast."
- Reclassering Nederland
"Wij vonden het superleuk!! Een dikke vette 10 voor Niels. Hij heeft gedaan wat hij beloofde, verwonderen, aanzetten tot, verbinden. Echt heel leuk. Het publiek heeft ademloos gekeken en meegedaan, en geloof me, dat is al een prestatie op zich ;-)."
- Griffie gemeente Leeuwarden

Niels Houtepen als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Niels Houtepen en sprekersbureau Quality Bookings