Niels Houtepen

Corporate illusionist
HomeBiografieLezingenFoto’s en video’sBlogContact
Home
De kracht van zichtbaarheid

De kracht van zichtbaarheid

Als presentator en illusionist is Niels Houtepen het gewend om zichtbaar te zijn. Regelmatig staat hij vol in de spotlights en voor een groot publiek. Voor andere mensen is zichtbaarheid minder vanzelfsprekend, terwijl hun bijzondere verhaal óók een volle zaal verdient.

Steeds vaker helpt Niels daarom andere mensen om uit de schaduw in het licht te stappen. Om in hun eigen kracht te staan, hun unieke verhaal te delen en hiermee anderen te inspireren. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Voor veel mensen blijkt dit namelijk best lastig. Ze ervaren al angst bij de gedachte aan het spreken voor een groep. Het is iets wat Niels sinds zijn jongste kinderjaren altijd heeft gedaan. Voor de groep staan met een mop, een liedje en later beroepsmatig in verschillende rollen en vormen.

In zijn keynote lezing staat de illusionist dan ook stil bij de impact van professionele zichtbaarheid. Hij geeft praktische tips en inzichten en deelt zijn best bewaarde presentatiegeheimen. Zo stelt hij ook jou in staat om vanuit je eigen kracht succesvolle presentaties te geven. Hoe groot de groep ook is!

Lezingen

Corporate show op maat
De kracht van zichtbaarheid
Lezingen overzicht
"Niels was absoluut onze reddende engel in een paar situaties. Hij heeft het fantastisch gedaan en het was geweldig dat hij zo flexibel en professioneel was. Volgend jaar willen we hem er heel graag weer bij hebben! Als rapportcijfer geven hem een 9+"
- Women in Sales Awards
"Iedereen heeft enorm genoten afgelopen dinsdag, van de lunch en het optreden van Niels. Zijn verhaal was mooi in het verlengde van de insteek van deze dag. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Tevens heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren! Alles is naar wens geweest😊"
- Marketing LINDA
"Niels heeft het fantastisch gedaan, en we hebben veel positieve feedback gehad!"
- Reinsurance Group of America Home
"De dag van het symposium is ontzettend goed verlopen, we hebben vele positieve reacties ontvangen. Ook de bijdrage van Niels Houtepen hierin was goed en alles is prima verlopen. Het was heel mooi om het jubileum van het symposium met deze act op een feestelijke en wonderbaarlijke manier af te sluiten. We hebben veel lovende reacties ontvangen, ook van de kijkers via de livestream."
- Bureau Wetenschappelijk Onderzoek
"Mede dank zij Niels bijdrage kijken we terug op een zeer geslaagde editie van GX Connect. We ontvingen al vele spontane en positieve reacties op zijn bijdrage gisteren."
- GX Software
"Het was een spectaculair begin van een mooie avond."
- Rabobank Uden Veghel
"Niels wist op een leuke manier de inhoud van de voorgaande presentatie in zijn verhaal te verweven."
- SAP Nederland B.V.
"De dag was prima, met Niels als absolute topper als afsluiting van de dag. De voorstelling was erg goed met regelmatig linken naar het werken in het algemeen, processen en veranderingen. De mensen hebben vol bewondering de voorstelling gevolgd. Iedereen was enthousiast."
- Reclassering Nederland
"Wij vonden het superleuk!! Een dikke vette 10 voor Niels. Hij heeft gedaan wat hij beloofde, verwonderen, aanzetten tot, verbinden. Echt heel leuk. Het publiek heeft ademloos gekeken en meegedaan, en geloof me, dat is al een prestatie op zich ;-)."
- Griffie gemeente Leeuwarden

Niels Houtepen als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Niels Houtepen en sprekersbureau Quality Bookings