Niels Houtepen

Corporate illusionist
HomeBiografieLezingenFoto’s en video’sBlogContact
Home
Hoe krijg jij binnen no-time een olifantengeheugen!

Hoe krijg jij binnen no-time een olifantengeheugen!

Wil jij naast een goede indruk ook impact maken op anderen? Dat begint met het onthouden van alle namen; zelfs als je in korte tijd wordt voorgesteld aan meerdere personen. Tijdens deze keynote lezing leert Niels Houtepen je waardevolle tools waarmee je in staat bent af te rekenen met de fabel dat je slecht bent in het onthouden van namen…

De meester illusionist verrast je daarnaast met onbegrijpelijke illusies waarin het brein en geheugen centraal staan. Leer waardevolle memotechnieken en ontdek hoe je de kracht van jouw eigen geheugen kunt ontluiken.

Hoe lees je bijvoorbeeld in een razend tempo een boek en kun je je na afloop ieder waardevol detail herinneren? Niels Houtepen deelt op onderhoudende wijze zijn meest effectieve geheugentechnieken en zorgt dat je nooit meer iets vergeet wat je moet onthouden…

Lezingen

Corporate show op maat
Hoe krijg jij binnen no-time een olifantengeheugen!
Lezingen overzicht
"Niels was absoluut onze reddende engel in een paar situaties. Hij heeft het fantastisch gedaan en het was geweldig dat hij zo flexibel en professioneel was. Volgend jaar willen we hem er heel graag weer bij hebben! Als rapportcijfer geven hem een 9+"
- Women in Sales Awards
"Iedereen heeft enorm genoten afgelopen dinsdag, van de lunch en het optreden van Niels. Zijn verhaal was mooi in het verlengde van de insteek van deze dag. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Tevens heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren! Alles is naar wens geweest😊"
- Marketing LINDA
"Niels heeft het fantastisch gedaan, en we hebben veel positieve feedback gehad!"
- Reinsurance Group of America Home
"De dag van het symposium is ontzettend goed verlopen, we hebben vele positieve reacties ontvangen. Ook de bijdrage van Niels Houtepen hierin was goed en alles is prima verlopen. Het was heel mooi om het jubileum van het symposium met deze act op een feestelijke en wonderbaarlijke manier af te sluiten. We hebben veel lovende reacties ontvangen, ook van de kijkers via de livestream."
- Bureau Wetenschappelijk Onderzoek
"Mede dank zij Niels bijdrage kijken we terug op een zeer geslaagde editie van GX Connect. We ontvingen al vele spontane en positieve reacties op zijn bijdrage gisteren."
- GX Software
"Het was een spectaculair begin van een mooie avond."
- Rabobank Uden Veghel
"Niels wist op een leuke manier de inhoud van de voorgaande presentatie in zijn verhaal te verweven."
- SAP Nederland B.V.
"De dag was prima, met Niels als absolute topper als afsluiting van de dag. De voorstelling was erg goed met regelmatig linken naar het werken in het algemeen, processen en veranderingen. De mensen hebben vol bewondering de voorstelling gevolgd. Iedereen was enthousiast."
- Reclassering Nederland
"Wij vonden het superleuk!! Een dikke vette 10 voor Niels. Hij heeft gedaan wat hij beloofde, verwonderen, aanzetten tot, verbinden. Echt heel leuk. Het publiek heeft ademloos gekeken en meegedaan, en geloof me, dat is al een prestatie op zich ;-)."
- Griffie gemeente Leeuwarden

Niels Houtepen als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2021 - Niels Houtepen en sprekersbureau Quality Bookings